Een parkeerbeugel is de ideale oplossing voor het nieuwe parkeren. Of natuurlijk gewoon om het parkeerprobleem op te lossen. De parkeerbeugel is de nieuwe parkeergadget zoals sommigen het ook wel noemen. Het is namelijk een elektrische parkeerbeugel, welke eenvoudig op te lossen is via netroom of gewoon een stopcontact.

Hoe leg je een parkeerbeugel aan?

Gelukkig is dit vrij eenvoudig in de meeste gevallen. Bij bijvoorbeeld de standaard uitvoering van een parkeerbeugel van het bekende bedrijf Privapark is geen bekabeling nodig. Zo kunt u de parkeerbeugel gemakkelijk plaatsen op:

  • Beton
  • Asfalt
  • Bestrating
  • Tegels

En dit allemaal met slechts zes bevestigingsbouten, waarmee het stevig genoeg staat. In een aantal locaties mag ook niet geboord worden, met name in sommige parkeergarages in Nederland. Gelukkig heeft Privapark hier ook aan gedacht, dit bedrijf heeft hiervoor een speciale oplossing. Er is hiervoor namelijk een speciaal ontworpen onderplaat gemaakt welke wordt gelijmd aan de grond eronder, waardoor alles erg stevig staat.

Hoe lang werkt één beugel?

Een veelgestelde vraag, je wilt natuurlijk niet elke week dat ding opladen. Gelukkig hoeft dit ook niet, de capaciteit van de accu zorgt dat je zeker 6000 keer de beugel kan bedienen. Gemiddeld een half jaar kun je de beugel gebruiken dus.