De website Bestparking.nl is een website waar je een reservering kunt maken voor een parkeerplaats bij Schiphol. Bestparking.nl raadt zich zelf aan als voordeling lang parkeren op Schiphol. Je kunt je auto neerzetten vanaf 5 euro per dag. De parkeerplek is bovendien goed bereikbaar.

Wat ook nog heel fijn is dat je wordt opgehaald bij je auto door een shuttlebus die 24 uur per dag en 7 dagen per week rijdt. Je kunt dus op alle momenten gebruik maken van deze dienst en bent niet afhankelijk van bepaalde tijden. Je bagage wordt netjes in de shuttlebus gedaan zonder lange wachttijden. Dus alles verloop vrij snel. Als je toch niet met de auto gaat kun je 20 minuten van te voren nog annuleren. Ga met Bestparking.nl spotgoedkoop en ontspannen op reis.

Tarieven Bestparking.nl

Alle prijzen zijn inclusief de shuttle service van en naar de terminal en inclusief btw. Het bet percentage is 21 procent. Dag 1 tot en met dag 6 dat je auto geparkeerd staat kost je 39 euro. De dagen daarna wordt het steeds duurder. Dag 13 en 14 dat je auto daar staat is 79 euro. Nu zal je wel denken er is eerder aangegeven dat je voor 5 euro per dag kan parkeren. Dat is ook zo, vanaf dag 15 betaal je slechts 5 euro per dag. Als je op het laatste moment wilt annuleren zijn hier geen kosten aanverbonden.

Over Bestparking.nl

Wat biedt Bestparking.nl aan wat andere parkeerbedrijven niet hebben op Schiphol? Bestparking.nl zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te zoeken naar een dure parkeerplek, sjouwen met je bagage of dat je lang moet wachten op een bus.