Ben je van plan om op vakantie te gaan of heb je binnenkort een zakenreis waar je helemaal uitgerust en fit aan wilt beginnen? Dan is de optie Park, Sleep en Fly bij Schiphol wellicht een optie die bij jou past. Met de optie Park, Sleep en Fly reserveer je een hotelkamer voor de nacht voor aanvang van het vertrek van jouw vliegtuig. Je kunt kiezen uit een aantal hotels uit de omgeving van Amsterdam Airport, Aalsmeer of Zwanenburg die deze drieledige dienst aanbieden. Als je niet met de trein of bus naar Schiphol wilt reizen, niet in tijdnood wilt komen en geriefelijk en comfortabel aan jouw reis wilt beginnen is de optie Park, Sleep en Fly geschikt voor jou.

Geniet van een overnachting in een luxueus hotel

Je parkeert jouw auto in de garage bij het hotel waar jij een kamer hebt geboekt. Jouw auto is daar, gedurende de dagen dat jij op reis bent, veilig en gewaarborgd. Vervolgens kun je genieten van een heerlijke maaltijd in het hotel of van andere voorzieningen die het hotel naar keuze aanbiedt. ’s Avonds ga je naar bed in de voor jou gereserveerde, luxueuze kamer en slaap je heerlijk uit zodat je de volgende dag met een goed gemoed en wakker aan jouw reis kunt beginnen. Vanaf zestig euro kun je al een hotel vinden die aan jou bovenstaande diensten verleent.

Met de shuttle bus vanaf het hotel naar de airport

De volgende morgen maak je gebruik van een van de vele shuttle diensten die jou per bus naar de gewenste vertrekhal op Schiphol brengen. Je hoeft je op deze manier niet te bekommeren om de drukte die je kunt ondervinden wanneer je jouw auto zou parkeren op de parkeerplaats bij Schiphol Airport. En ook zodra je jouw reis erop zit, kun je linea recta plaats nemen in de shuttle bus om naar jouw hotel gebracht te worden waar jouw auto staat.

Meer weten over Park, Sleep en Fly

Voor meer informatie over de optie Park, Sleep en Fly kun je het beste contact opnemen met het betreffende hotel waar je graag een nacht zou willen verblijven voordat je gaat reizen met het vliegtuig. Zij kunnen jou haarfijn uitleggen wat de voorwaarden zijn en welke diensten zij precies aanbieden. Voor aanbiedingen en mogelijkheden kun je de site www.goedkoopparkerenschiphol.eu/old bekijken. Op deze vergelijkingssite vindt je verschillende aanbiedingen en extra uitleg over de optie Park, Sleep en Fly.