Zakelijk of ook wel Valet Parking biedt diverse voordelen voor zakelijke reizigers. Wij kunnen het ook elke reiziger aanbevelen die regelmatig voor zijn werk via luchthaven Schiphol moet reizen. Belangrijk om te weten is dat er twee opties voor Valet Parking als ware zijn. De parkeerservice van Schiphol zelf en daarnaast de concurrerende bedrijven rondom Schiphol. Alle bedrijven, ook naast Schiphol, bieden een erg goede service aan. Het voordeel van deze andere bedrijven, welke ook te vinden zijn op de pagina Valet Parking op onze website, is dat de prijs een stuk voordeliger is dan de optie van Schiphol zelf.

Er zijn drie echte voordelen om gebruik te maken van zakelijk parkeren, dit zijn de volgende punten:

  • Je rijdt direct naar de juiste vertrekhal.
  • Je geeft de sleutels af, iemand zorgt voor je auto.
  • Je krijgt netjes een factuur als je dat wilt.

Direct naar de juiste vertrekhal rijden

Als zakelijke reiziger heb je de mogelijkheid om direct naar de vertrekhal te rijden, waar een chauffeur uw auto overneemt. Uw auto wordt vervolgens overdekt geparkeerd op een beveiligde parkeerplaats. Wanneer u terugkomt, staat uw auto direct voor uw klaar. Wel zo handig. U verliest hierdoor een minimum aan tijd, kunt comfortabel reizen en bent niet afhankelijk van een taxi.

Sleutels afgeven

Wanneer u gearriveerd bent bij de hal, geeft u de sleutels af en kunt u direct verder reizen. U hoeft nergens meer aan te denken, voor uw auto wordt namelijk gezorgd. Zoals hierboven aangegeven staat de auto bij terugkomst ook alweer voor u klaar.

Krijg een factuur

Als reiziger kunt u een factuur krijgen op naam van het bedrijf waar u werkt. Dat is wel zo handig, u hoeft hierdoor niet zelf direct te betalen. Met een zakelijk-parkeerabonnement van Schiphol zelf krijgt u maandelijks een factuur. Hiermee krijgt u zelfs vaak korting de eerste drie dagen wat het nog extra aantrekkelijker maakt.

Schiphol zelf heeft ook regelmatig acties voor de Valet Parking opties. Let op, alleen de Valet Parking en niet de normale parkeeropties.

Bekijk hier ook de opties van parkeren bij Schiphol: