Valet Parking is een Amerikaans concept dat tegenwoordig ook in Nederland toegepast wordt. Het is een concept dat gebaseerd is op vertrouwen en goede dienstverlening. Bij Valet Parking hoef je niet zelf jouw parkeerplaats uit te zoeken, want jouw auto krijgt een bestemming bij deze optie. Daarnaast hoef je niet van de parkeerplaats met een shuttlebus naar de vertrekhal te reizen omdat je de auto gewoon op laat halen door een chauffeur. Zeker als je geen tijd te verliezen hebt, is de optie van Valet Parking de meest ideale en efficiënte wijze van parkeren. En als je voor langere tijd op vakantie of reis gaat is de prijs voor Valet Parking nagenoeg hetzelfde als de prijs die staat voor Shuttle Parking.

Valet Parking is een luxe parkeeroptie

Als je kiest voor de optie van Valet Parking spreek je een bepaald tijdstip af met een parkeer aanbieder waarop jouw auto afgehaald zal worden. Zelf rijdt je met jouw auto naar de vertrekhal vanwaar jouw vlucht vertrekt en aldaar aangekomen wacht je op de chauffeur die jouw auto naar jouw parkeerplaats loodst. Het is overigens zeer goed mogelijk dat jouw chauffeur al op jou aan het wachten is alvorens jij bij de juiste vertrekhal arriveert.

Vele aanbieders doen aan Valet Parking

Op goedkoopparkerenschiphol.eu/old kun je verschillende aanbieders van Valet Parking vinden. Deze optie is vooral geschikt voor zakenlui of mensen die er op staan om met de auto naar Schiphol te gaan en wensen zo min mogelijk tijd te verliezen. Door bij ‘Reserveren?’ op ‘Klik hier’ hier te drukken kun je terecht komen bij de parkeeraanbieder die jij op het oog hebt. Deze parkeeraanbieder kan jou alles vertellen over de diensten die het aanbiedt. Neem desgewenst contact op met een parkeeraanbieder en maak duidelijke afspraken met ze voordat je met ze in zee gaat.

Het aanbod aan parkeeraanbieders is groot en divers

Bij verschillende parkeeraanbieders behoort Valet Parking tot de mogelijkheden. De prijzen variëren nogal en bekijk dus eerst grondig de site van goedkoopparkerenschiphol.eu/old voordat je een keuze maakt. Afhankelijk van jouw budget en wens naar extra service betaal je een prijs vanaf de vijfendertig euro voor één dag oplopend tot wel driehonderd euro voor dertig dagen. Voor extra service, aandacht en zorg betaal je meer. Met rond de twintig aanbieders kan het niet anders of er zit een parkeeraanbieder voor jou tussen die bij jou past en aan jouw wensen en budget tegemoet komt.