Deze website is bedoelt om de goedkoopste aanbieder voor Schiphol parkeren te vinden, maar we willen onze bezoekers ook informeren over de andere mogelijkheden.

Wie met de trein naar Schiphol airport reist om een vlucht te halen kan zich nu laten verzekeren bij de NS. De NS heeft namelijk de Schiphol Garantie Service opgezet, deze biedt de zekerheid om op tijd op de luchthaven aan te komen om de vlucht te halen. Haal je je vlucht niet door de NS? Dan vergoedt de NS deze kosten als je bijvoorbeeld moet om boeken of de gehele kosten van het vliegticket.

Voor deze service vraagt de NS slechts 5 euro per keer. Als er betaald is kan je een applicatie downloaden waarin de gegevens voor de reis moeten worden doorgevoerd. Hieruit komt een op maat gemaakt reisadvies uit. Als er dan bijvoorbeeld onderweg storingen komen krijgt men een actueel reisadvies.

Mocht het toch niet lukken om op tijd bij je vlucht te zijn, dan wordt er door de NS contact opgenomen met de reiziger zodat er een bus of taxi geregeld kan worden. Aangekomen op Schiphol worden deze reizigers dan naar de incheckbalie begeleid.

Toch de vlucht gemist ondanks deze maatregelen? Dan wordt je vliegticket vergoedt, of wordt de omboeking en een eventuele overnachting in een hotel vergoedt.

De Schiphol Garantie Service begint op 14 juli met een proef die zal duren tot 1 september. Na deze proefperiode wordt er besloten of het een definitieve service wordt.

Bron: Nos.nl