Ben jij op zoek naar een geschikt hotel, maar wil je daarbij zo makkelijk mogelijk jouw hotel kunnen boeken? Op deze site heb je geen creditcard nodig bij het reserveren van ÈÈn van de prachtige hotelkamers. Betalen doe je hier op een zeer gebruiksvriendelijke manier, door middel van betaalservices als iDeal en PayPal? Zo heb je gegarandeerd succes, zonder creditcard.

Hotel boeken zonder CC

De afgelopen jaren heeft het boeken met een creditcard flink aan populariteit gewonnen bij de hotels. Niet iedereen ziet dit als een gewenste ontwikkeling. Niet alleen omdat de creditcard niet altijd even efficiÎnt is, maar ook omdat veel mensen simpelweg geen creditcard hebben. Heb jij ook geen creditcard, maar wil jij toch een prachtig hotel boeken zonder CC? Dan heb op deze site de keuze uit meerdere hotels, waar reserveren en betalen met een betaalservice als iDeal heel erg gebruikelijk is. Op die manier voorkom je dat je een ideale hotelkamer vindt die je zonder creditcard niet kunt boeken. Bovendien is het meenemen van een extra pas in je portemonnee een groter risico in het geval van diefstal.

Makkelijke services

Hotels boeken gaat met behulp van de site erg makkelijk. Anders dan bij veel websites, zie je hier enkel en alleen hotels waar je zonder creditcard terecht kunt. Wellicht de bekendste betaalservice die je veel aan zult treffen op de site is de service van iDeal. Voor deze service heb je geen extra betaalpas of account nodig, want aan de pas van je bank heb je voldoende.