Zoals u gezien heeft op onze website liggen de aanbieders in de buurt van Schiphol en zult u met de shuttle service naar Schiphol gebracht worden, dit is de natuurlijk meest voordelige manier om te parkeren bij Schiphol. Of u moet uiteraard kiezen voor Valet Parking Schiphol, wat een duurdere optie is. Echter kunt u er ook voor kiezen om daadwerkelijk op Schiphol te parkeren, dit kan bij Schiphol Smart Parking, de parkeerdienst van Schiphol Airport zelf.

Over Schiphol Smart Parking

Schiphol Smart Parking is de parkeerplaats op Schiphol, als u liever hier parkeert dan zult u minimaal acht dagen voor vertrek een parkeer plek moeten reserveren, dit kan gemakkelijk online. Echter hoe eerder u een parkeerplek reserveert hoe minder u hoeft te betalen wat u toch juist wat euro’s kan besparen. Als u dus verstandig bent reserveert u na het boeken van een vliegticket meteen een parkeerplek voor uw auto.

Bij Schiphol Smart Parking staat uw auto altijd veilig, het terrein wordt namelijk 24 uur per dag, zeven dagen in de week bewaakt. Ook heeft u de mogelijkheid om uw bagage af te staan bij de “drop-off”, zo hoeft u na het parkeren van uw auto niet meer met de bagage te slepen. Een erg handige service wat betreft het parkeren.

Kijkt u voor meer informatie op de website vanĀ Schiphol Smart Parking en reserveer gemakkelijk online. Wilt u liever parkeren bij Schiphol in de buurt, omdat dit veel geld bespaart. Bekijkt u dan onze overzichten van de meest voordelige aanbieders voor het aantal dagen dat u wilt parkeren.