Op Goedkoopparkerenschiphol.eu kun je een vergelijking vinden van verschillende aanbieders van parkeerplaatsen nabij Schiphol. Als je van plan bent om op vakantie te gaan, kun jij jouw eigen auto parkeren op geringe afstand van de vertrekhal of eventueel bij het hotel waar jij overnacht alvorens jouw vlucht te nemen. Je kunt bijvoorbeeld een parkeerplaats reserveren in Rozenburg, Aalsmeer of Hoofddorp. Door op ‘reserveren’ te klikken kun je online een eigen parkeerplaats bemachtigen. Met vroegtijdig reserveren bespaar je geld op het parkeren. Bovendien ben je bij online reserveren verzekerd van een eigen parkeerplaats.

Verschillende parkeeropties waaruit je kunt kiezen

Je kunt onder andere kiezen voor de optie om met een shuttlebus vanaf jouw parkeerplaats naar de betreffende vertrekhal te worden gebracht. Een tweede optie is om gebruik te maken van Valet parking wat inhoudt dat jij jouw auto bij de vertrekhal op laat halen door een chauffeur die de auto vervolgens naar jouw persoonlijke parkeerplaats loodst. De optie ‘Park, Sleep & Fly’ houdt in dat je een nacht doorbrengt in een hotel nabij Schiphol en aldaar jouw auto op de parkeerplaats laat staan terwijl je zelf op reis gaat. Bij deze laatste optie is een overnachting inbegrepen zodat jij uitgeslapen en fit aan jouw vlucht deel kunt nemen.

Divers overzicht van parkeeraanbieders

De prijzen van een goede parkeerplaats variëren van vijfentwintig tot boven de honderdvijftig euro. Denk dus goed na voordat je een specifieke parkeerplaats reserveert. Afhankelijk van jouw budget en wensen kun je een parkeerplaats reserveren. Als je online reserveert, betaal je misschien een extra duit meer maar jouw auto is dan wel extra beveiligd tegen bijvoorbeeld diefstal of vandalisme omdat de auto onder toezicht van een parkeerbedrijf komt te staan. Als je dus per se met de auto naar en van Schiphol moet geraken, voor en na jouw reis, dan kun je het beste op de site van goedkoopparkerenschiphol.eu/old een parkeerplaats rondkijken en reserveren.

Service opties die parkeerplaatsaanbieders vervullen

Ook als je geen zin hebt om met de trein of bus naar Schiphol te gaan, kun je jouw auto nabij Schiphol parkeren of laten parkeren. Eventueel kun je ook jouw keuze voor een parkeerplaats maken door acht te slaan op de extra service opties die verschillende parkeerplaatsaanbieders aanbieden, zoals: reparaties, keuringen of een wasbeurt. Meestal betaal je dan wel meer maar dan is jouw auto nadat je terug gekomen bent van jouw vliegreis wel en orde en ‘ready to go’.