Het einde van 2014 nadert alweer en dat betekent waarschijnlijk ook dat je wellicht plannen hebt om te reizen in de kerstperiode. Wanneer dit zo is is het verstandig om op tijd een voordelige parkeerplaats te reserveren. Bij vele parkeer aanbieders krijg je namelijk een vroegboekkorting! Tijdens de kerstperiode is het altijd erg druk waardoor het verstandig is om tijd een goede parkeerplaats aanbieder te vinden en hier te reserveren. Je hebt diverse keuzes als het om het parkeren voordat je op reis gaat via Schiphol,  namelijk:

Parkeren bij één van de vele concurrenten van Schiphol

Rondom Schiphol zijn meer dan twintig bedrijven die concurrenten met de luchthaven zelf. Zij bieden voordeligere tarieven dan Schiphol zelf aan. Dit is vaak de beste optie om geld te besparen voor een betrouwbare parkeerplek. In plaats van dat je naar Schiphol direct afreist, rijd je eerst hiernaartoe waar zij jou naar de luchthaven zullen brengen. Het kost je wellicht een aantal minuten meer van je tijd, maar je bespaart een hoop geld. Helemaal als je lang wilt parkeren.

Smart Parking Schiphol

Wil je toch liever kiezen voor de parkeerplaats van Schiphol zelf? Dat kan natuurlijk ook. Smart Parking is de meest voordelige optie die Schiphol zelf aanbied. Ook hier zit je redelijk ver verwijderd van de luchthaven, maar brengen ze jou eenvoudig met busje naar de juiste gate waar jij moet wezen. Hier kun je vaak profiteren van leuke korting wanneer je op tijd reserveert, let hier dus goed op! Houd altijd de pagina van Smart Parking in de gaten voor acties en andere belangrijke informatie.

Valet Parking Schiphol

Dit is de duurste optie om te parkeren bij Schiphol, maar welke wel het meeste comfort biedt. Hierbij rijd je naar Schiphol waar iemand jou auto zal parkeren voor jou. Zo heeft u zelf niks geen zorgen en kunt u direct in-checken. Na afloop komt u terug en staat u auto direct voor uw klaar zodat u snel weer kunt vertrekken naar huis. Wel zo gemakkelijk allemaal, alleen betaald u hier uiteraard ook meer voor. Maar naast Schiphol bieden ook andere parkeerbedrijven deze ‘luxe’ optie aan. Wil je de parkeertarieven hiervan vergelijken? Dat kan eenvoudig met de tabel op onze pagina van Valet Parking.