De zomer breekt aan, tijd om op vakantie te gaan. Voor het WK naar Brazilië of gewoon even een paar weken ontspannen in het buitenland. Bijna alles is geregeld, van vliegtickets tot inentingen. Nou nog het gedoe, waar je de auto het beste kan parkeren zonder een fortuin uit te geven. Ik zou zeggen, zoek niet verder! Gratis parkeren plus uitstekende service kan nu bij ParkFlyRent.

ParkflyrentHet is voor iedereen bekend dat parkeren bij Schiphol niet goedkoop is. ParkFlyRent biedt de oplossing voor deze hoge parkeertarieven. Dankzij het nieuwe duurzame deelconcept van ParkFlyRent kun je nu gratis parkeren bij Schiphol. Naast het feit dat je gratis kunt parkeren, wordt de auto van binnen en van buiten schoongemaakt en word je door een privechauffeur naar Schiphol gebracht en keurig netjes weer opgehaald.

Nu denk je vast, hoe kan het dat ParkFlyRent gratis parkeren aanbied? Dit komt doordat ParkFlyRent gebruik maakt van een nieuw verdienmodel, waarbij de auto’s die zijn geparkeerd worden verhuurd aan uiterst zorgvuldig gescreende huurders. Tijdens de verhuur is de auto volledig verzekerd en deel je ook nog eens mee inde winst! Dus niet alleen gratis parkeren, maar ook nog eens geld verdienen tijdens je vakantie bij ParkFlyRent.

Je zou je auto gratis kunnen parkeren in een woonwijk of op een station vlakbij Schiphol, maar daar heeft niemand er overzicht op. Bij ParkFlyRent wordt je auto veilig gestald in een overdekte garage met camerabewaking.

ParkFlyRent is dus goedkoop(gratis), betrouwbaar en biedt uitstekende service voor de aanbieders. Dus parkeer, deel en profiteer nu met ParkFlyRent. Meer informatie over de handige service? Bekijk het nieuwsbericht van NOS op het journaal via onderstaande video.