In de meeste steden is het verplicht om te betalen voor een parkeerplek. Sommige plaatsen in de stad zijn echter zogeheten ‘blauwe zones’. Hierbij is parkeren toegestaan wanneer je beschikt over een parkeerschijf. In diverse webshops is het mogelijk om voor een paar euro een parkeerschijf te kopen. Daarbij heb je de keuze uit verschillende soorten parkeerschijven. Het is handig om diverse exemplaren even met elkaar te vergelijken op de website De Vergelijkster.

Parkeerschijf kopen

Een parkeerschijf kopen is niet ontzettend duur. Zo betaal je voor de meeste producten 2 tot 3 euro. Een standaard parkeerschijf is een handig hulpmiddel om aan te geven hoe laat je de auto in de blauwe zone hebt geparkeerd. Je kunt deze voor nog geen 2 euro kopen bij winkels als de Bruna en Heuts. Voor een elektronische parkeerschijf ben je iets meer dan 3 euro kwijt. Door het automatisch meelopen van het elektronische uurwerk kom je voortaan nooit meer te laat. Daarnaast vind je bij de Vergelijkster verkeerschijven in de vorm van stickers, en zelfs in setjes met een handige ijskrabber erbij.

Producten met elkaar vergelijken

Producten vergelijken was nog nooit simpel en overzichtelijk dankzij de Vergelijkster. Niet voor niets noemt de site zich ‘een ster in vergelijken’. In het assortiment vind je maar liefst 8.5 miljoen producten uit 920 webshops. Zodoende biedt het niet alleen voordelen aan automobilisten met een parkeerschijf. Ook personen die op zoek zijn naar huishoudelijke producten kunnen volop gaan vergelijken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het aanbod aan banken, stoelen en tafels voor de woonkamer. Of misschien ben je al een tijdje op zoek naar mooie meubelen om je tuin op te fleuren. Je kunt ze zowel op afmetingen, materiaal als prijs met elkaar vergelijken. Ook staat uiteraard vermeld bij welke webshop je een bepaald product kunt kopen.