Het is leuk om te weten dat steeds meer Nederlands kiezen om te parkeren bij één van de parkeerbedrijven in de buurt van de luchthaven Schiphol. Het is namelijk zoveel voordeliger en het kost slechts enkele minuten meer  van je tijd, terwijl het zoveel meer bespaard.

Het fijne aan Schiphol parkeren is puur het idee dat je wat dichterbij de Terminal bent waar je in moet checken. Terwijl je ook bij de lange parkeerplekken bij de luchthaven met een shuttle bus zelfs wordt vervoerd naar de terminal. En bij de verschillende parkeerbedrijven wordt je ook kosteloos vervoerd naar Schiphol zelf. Het maakt dus al met al weinig uit. Maar als het om kosten gaat, bespaar je een hoop.

Gratis parkeren blijft ook niet verstandig

Ook denken veel consumenten dat gratis parkeren bij Schiphol in de buurt nog altijd een slimme optie is, helaas is dit niet zo. Op het internet kun je diverse reacties lezen van klanten die voor deze manier hebben gekozen voor parkeren, met spijt achteraf. Er is namelijk geen enkele toezicht, tenzij jij de buurt kent wellicht waar je de auto parkeert.

De meest handige optie blijft altijd te kiezen voor één van de parkeeraanbieders in de buurt, die scherpe tarieven hanteren. Zo zijn er vele parkeerbedrijven waar je uiteindelijk voor enkele euro’s per dag kunt parkeren bij een lang termijn. Zoals onder andere Cheap parking, Sunparking, Bestparking, Budgetparking, 123- Parking en vele anderen.

Schiphol luchthaven