De meest voorkomende manieren waarop mensen naar Schiphol luchthaven komen is met de taxi of met het eigen vervoer. De meeste mensen die voor met de taxi naar Schiphol kiezen denken dat het parkeren bij Schiphol erg duur is, maar is dat wel echt zo?

Met de taxi naar Schiphol

Als je met de taxi naar Schiphol gaat kunnen de prijzen flink oplopen. De teller van de taxi chauffeur tikt namelijk wel door. Ook ben je volledig afhankelijk van de taxi chauffeur, als je haast hebt heeft de taxi chauffeur hier meestal geen gehoor aan en zal deze ook niet harder gaan rijden.  Als je voor eigen vervoer kiest heb je dit allemaal in je eigen hand.

De zekerheid van het eigen vervoer

Door te kiezen voor het eigen vervoer geef je je zelf een hoop zekerheid. Het parkeertarief ligt namelijk van te voren al vast, hier houd je dus al rekening mee. Ook hoef je thuis niet te wachten op de taxi maar vertrek wanneer jou het beste lijkt. Ook als het wat drukker op de weg is kan je zelf bepalen hoe hard je rijd zodat je ruim op tijd aankomt. Het is gewoon een stuk gemak en comfort.

De auto staat veilig

Als je thuis geen garage hebt staat de auto de gehele vakantie periode onbewaakt bij je in de straat. Als je je auto bij Schiphol parkeert weet je zeker dat je auto veilig staat. Het parkeer terrein wordt namelijk 24 uur per dag, zeven dag per week bewaakt. Hier hoef je je dus geen zorgen om te maken.