U kunt op vele manieren naar Parijs reizen. De bus is een optie maar duurt wel minimaal 6 uur en dan ben je nog afhankelijk of het niet druk op de weg is. Ook kunt u met het vliegtuig reizen. Het is een optie die wat prijziger is als de bus en de trein maar het biedt ook gemak. Om toch met een leuke prijs in Parijs te komen met een groot gemak kunt u ook met de reizen naar Parijs met de trein.

Reizen met de trein vanaf Schiphol

Parkeer gemakkelijk uw auto op schiphol en pak de Thalys naar Parijs. De eerste trein vertrekt al om 6.33 in de ochtend. Er zijn in totaal 9 reizen per dag. De laatste zal om 19.33 in de avond zijn. U kunt in 2 verschillende klasses reizen. Wilt u in de 1ste klas reizen dan heeft u meer beenruimte, bredere stoelen, gratis WIFI, catering bij uw stoel en een stopcontact om uw telefoon, laptop of iets dergelijks op te laden. U kunt al vanaf 29 euro (afhankelijk van een aanbieding, meestal is het 35 euro) naar Parijs reizen. U dient wel in de meeste gevallen op tijd te boeken voor de goedkoopste prijs.

Eenmaal in Parijs aangekomen met de Thalys

De trein zal er ongeveer 3 uur en 2 minuten over doen om op het station Paris Nord te komen. Als u dus vroeg in de ochtend vertrekt komt u ongeveer om 10 uur in het centrum aan om te genieten van een heerlijk Frans ontbijt. Er zijn geweldige bezienswaardigheden in Parijs omje met gemak voor dagen te plezieren. Bekende plekken om te bezoeken zijn onder andere het Louvre, Picasso museum, Lárc de Triomphe, Notre Dame de Paris en natuurlijk de Eiffeltoren. U kunt er ook voor kiezen om voor slechts een dag naar Parijs te gaan en in de avond de trein weer terug te nemen naar Schiphol (Rotterdam of Amsterdam is ook mogelijk). Mocht u niet bij een van deze plaatsen in de buurt wonen kunt u op de website van nsinternational gemakkelijk een IC trein naar een van de vertrekkende steden boeken om ververvolgens op de Thalys te stappen.

Wilt u meer informatie over het reizen met de trein naar Parijs, neem dan een kijkje op Deze Website.