Sta je op het punt om op reis te gaan? Dan wil je natuurlijk de verschillende opties tegen elkaar afwegen. Een optie is om met de taxi naar Schiphol te worden gebracht, zo bespaar je parkeerkosten zou je denken. Maar een taxi daarentegen is vaak een zeer prijzige aangelegenheid waarmee je uiteindelijk nog duurder uit bent dan dat je een parkeerplek bij of rondom Schiphol zou nemen.

Een andere optie is natuurlijk gebracht worden door vrienden of familie, maar niet iedereen heeft iemand in zijn kringen die even snel kan brengen (en halen). Het kan dus zijn dat dit helaas geen optie is voor jou situatie, helemaal als de vliegtijden niet bepaald comfortabel zijn.

De andere optie is natuurlijk zelf parkeren bij Schiphol. Dit is in feite de makkelijkste optie welke ook het meest comfort biedt. Ten opzichte van een taxi is dit in de meeste gevallen ook nog is vele malen goedkoper. Het meest interessante aan deze optie is, is dat er vele parkeerplaatsen zijn rondom Schiphol. Dit maakt Parkeren Schiphol vergelijken mogelijk waardoor je op basis van jouw wensen een goede keuze kan maken.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor shuttle parking, de basis optie. Maar ook Valet Parking wat betekent dat je letterlijk naar de juiste terminal rijdt, je daar kan uitstappen en dat iemand vervolgens zorgt voor jouw auto. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te parkeren bij Schiphol zelf, in vergelijking tot de parkeerplaatsen dichtbij Schiphol. In veel gevallen is dit alleen net wat duurder en biedt dit eigenlijk weinig voordelen ten opzichte hiervan.

Er zijn diverse handige opties zoals je kunt lezen, het hangt met name van je wensen en budget af welke optie jouw het beste aanspreekt. De shuttle parking optie is de meest populaire optie welke jaarlijks door duizenden mensen worden gebruikt, dit is namelijk de meest goedkope optie om te parkeren dichtbij Schiphol.