De naam zegt het min of meer al. All-in Parking Schiphol biedt parkeerplaatsen aan in de buurt van het vliegveld Schiphol. Hier kun je de auto kwijt als je op reis gaat en kun je na de reis weer eenvoudig en onbezorgd in je auto stappen om terug te gaan. Het voordeel is dat dit niet al te veel geld kost. Dus je kunt prima met de auto naar Schiphol komen.

Drie services van All-in Parking Schiphol

Bij All-in parking Schiphol werken ze met drie services. Uiteindelijk kies je uit een van deze services waar je gaat reserveren. De eerste heet All-in Parking Valet. Deze biedt een luxe service en kun je met je eigen auto naar de vertrekhal rijden. Ervaren chauffeurs parkeren de auto dan voor je. Door deze professionele en ervaren chauffeurs ben je er zeker van dat je auto in vertrouwde handen is.

De tweede service heet het All-in Parking Zuid. Deze service biedt een grote parkeerlocatie met paar minuten afstand van het vliegveld Schiphol met gratis shuttle service. De laatste service heet All-in Parking Midden bij deze service kun je voordeling parkeren op de vestiging Midden met een gratis shuttle service. Dit is slecht 7 minuten van Schiphol.

Tarieven All-in Parking Schiphol

All-in Parking Schiphol heeft in principe drie verschillende tarieven. De goedkoopste is de locatie Zuid met een aanvangsprijs van 27 euro. De op een na goedkoopste is de locatie Zuid met 27 euro op dag 1. En de duurste is de Valet Service met een beginprijs op dag 1 van 65 euro. De prijzen worden per dag duurder. Als je overdekt wil parkeren betaal je 1x een toeslag van €5,00. Als je de sleutel wil meenemen betaal je ook 1x een toeslag, maar dan van €10,00.