Op Schiphol zijn er verschillende mogelijkheden om passagiers op te halen. De makkelijkste oplossing is de Schiphol Short Stop Parking optie. Hier kun je namelijk even snel gratis parkeren voor een korte tijd. Deze optie is speciaal bedoeld om passagiers in te laten stappen en weer vervolgens weer verder te rijden.

Wilt u de passagiers liever ontmoeten bij de aankomsthal? Dit is de meeste gebruikte optie. Hiervoor moet u even de auto parkeren bij Schiphol. De luchthaven biedt mogelijkheden om bij verschillende parkeerplaatsen te parkeren hiervoor. Een parkeerplaats die erg dichtbij zit is de P1 Parking plaats. Uiteraard zijn de andere parkeerplekken ook prima, alleen zijn deze een klein stukje verder lopen. Bij deze parkeerplekken kunt u gewoon kort parkeren, voor bijvoorbeeld een uur of wat langer. Zodat u even een kop koffie kunt drinken bij Schiphol en uw familie of vrienden kunt ophalen in de aankomsthal.

Op de luchthaven kunt u gemakkelijk via beelden vinden bij welke aankomsthal u terecht moet om uw vrienden of familie op te halen bij de aankomsthal.