Je kunt natuurlijk een kennis of familielid vragen om jouw naar de luchthaven toe te brengen als je op vakantie wilt gaan. Het blijkt helaas dat dit niet altijd voor iedereen mogelijk is en je kunt natuurlijk ook met jouw eigen auto naar Schiphol toe reizen om op vakantie te gaan. Je kunt jouw auto dan voordelig parkeren bij Prima parkeren en je wordt bovendien door een shuttlebus van de parkeergarage naar de juiste vertrekhal gebracht. Het voordeel is dat je ook weer door een shuttlebus opgehaald wordt waardoor je ook met late vluchten nog van de diensten gebruik kunt maken. De laatste trein zou je bijvoorbeeld wel kunnen missen, maar de shuttlebussen van de parkeergarage rijden 24 uur per dag en zeven dagen per week. Dat is natuurlijk erg gemakkelijk en je betaalt de kosten voor het parkeren achteraf contant.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende parkeer plaatsen. Je kunt er namelijk voor kiezen om jouw auto binnen of buiten te parkeren. Voor het overdekt parkeren betaal je wel eenmalig extra kosten en die kosten bedragen 7,50 euro. Bij het parkeren op een afgesloten parkeer terrein moet je de sleutel van de auto wel afgeven terwijl dit bij de overdekte parkeergarage niet het geval is. Voor overdekt parkeren mag de auto een maximale hoogte van 1,95 meter hebben. Als je van Prima parkeren gebruik wilt maken dan moet je wel van te voren reserveren zodat de medewerkers rekening met je kunnen houden.

Als je weer terugkomt van jouw vakantie dan kun je het gekregen telefoonnummer bellen als je de bagage van de bagageband hebt gepakt. De shuttlebus komt jou dan ophalen bij dezelfde vertrekhal waar je bent vertrokken richting jouw vakantie. Daarna betaal je de kosten contant en kun je met jouw eigen auto weer naar huis toe reizen.