Luchthaven Schiphol heeft de smartphone app om een parkeerplaats te reserveren een update gegeven. Het is inmiddels nog eenvoudiger om via je smartphone een parkeerplaats te reserveren. Zo geeft de luchthaven zelf het volgende weer:

 “Online een parkeerplaats reserveren op Schiphol betekent voordeliger parkeren en je bent zeker van een parkeerplaats in de drukke vakantieperiode.”

Dankzij de app kunnen reizigers nu nog makkelijker reserveren. Je kiest direct de juiste optie, en kunt direct afrekenen via creditcard of iDeal.

Via de smartphone-app kan een parkeerplaats worden gereserveerd op alle parkeerplaatsen van Schiphol. Zowel smart parking schiphol, valet parking schiphol of één van de parkeer mogelijkheden bij Schiphol. Bij valet parking kan zowel Holiday Valet en Schiphol Valet worden gereserveerd. Het voordeel hier is dat je direct naar de luchthaven kan rijden en iemand anders de auto voor jouw parkeert. Zo kan je direct heerlijk op reis gaan.

Naast het reserveren van een parkeerplek kun je ook voor andere informatie op de app terecht. Denk hierbij aan:

  • Vluchtinformatie
  • Speciale aanbiedingen bij Schiphol
  • Reisinformatie
  • Plattegrond van Schiphol

Continue wordt de dienst verbeterd wat zorgt voor een goede gebruikservaring. Het is daarom echt aan te raden de app te downloaden wanneer je elk jaar via Schiphol reist.

Meer informatie over de app’s en smartphones kun je vinden op: http://www.schiphol.nl/Travellers/FlightInformation/SchipholAppAndMobileWebsite.htm

Het officiële persbericht vindt je hier: http://www.schiphol.nl/SchipholGroup1/NieuwsPers/Persbericht/ReserveerEenParkeerplaatsOpSchipholMetJeSmartphone.htm