Wanneer je op vakantie wilt gaan dan zit je natuurlijk ook altijd met het vervoer naar de luchthaven toe. Als je dicht bij de luchthaven woont dan kun je natuurlijk een kennis of familielid vragen om jouw even naar de luchthaven toe te brengen zodat jij op vakantie kunt gaan. Maar als die mogelijkheid er niet is kun je ook zelf met jouw auto naar de luchthaven afreizen en jouw auto parkeren bij Sky Park. En je hebt ook nog eens de mogelijkheid om dat op verschillende manieren te doen zodat het parkeren van jouw auto aan jouw wensen kan voldoen.

Je kunt er voor kiezen om zelf met de auto naar de parkeer terrein af te reizen en deze hier te parkeren. Dit is het zogenaamde Shuttle Parking omdat je vanaf het parkeer terrein nog naar de luchthaven zult moeten reizen. Dat zal niet lang duren en er is een Shuttle dienst die je naar het vliegveld kan vervoeren. Je kunt er voor kiezen om de auto te parkeren en de sleutel van de auto hierbij af te geven, maar je hebt ook de mogelijkheid om de auto te parkeren zonder de sleutel af te geven. Sommige personen voelen zich er namelijk prettiger bij om de auto te parkeren zonder daarbij de sleutel af te geven.

Je hebt ook de mogelijkheid om voor Valet parking te kiezen. Met deze vorm van parkeren heb je de mogelijkheid om van extra luxe te genieten. Zo hoef je de auto dan niet zelf te parkeren maar wordt de auto opgehaald voor de vertrekhal door een ervaren chauffeur. Die zal jouw auto parkeren en je hebt tevens de mogelijkheid om de auto te laten wassen of een onderhoudsbeurt aan de auto uit te laten voeren. En de auto is bij Sky Park in goede handen door de vele toegewijde medewerkers van Sky Park.