Er is goed nieuws voor mensen die regelmatig reizen via luchthaven Schiphol. De tarieven voor het parkeren bij het vliegveld dalen het komende jaar namelijk behoorlijk. Dit komt onder andere door de vele aanbieders, die graag met elkaar concurreren.

Dalende tarieven

Januari is de ideale maand om een vakantie te  boeken. Niet alleen ontsnap je hiermee aan de kou en sneeuw, de tarieven bij Schiphol dalen ook nog eens behoorlijk. Zo kunnen vliegtuigen er steeds goedkoper landen. Voor passagiers is het bovendien erg fijn dat ze hun auto goedkoper enige tijd bij de luchthaven te parkeren. Met name in de eerste maanden van het jaar laten aanbieders hun prijzen dalen omdat er veel parkeerplekken leeg blijven. De trend van de dalende prijzen is al enige tijd aan de gang. Helaas wordt wel voorspeld dat de tarieven voor vliegtuigen de komende jaren weer zullen stijgen. Of dit ook gevolgen heeft voor parkeren bij Schiphol is onduidelijk.

Aanbieders vergelijken

Ondanks de lage prijzen lopen de tarieven voor parkeren op Schiphol nog steeds uiteen. Voor een goed beeld kun je het beste even goed vergelijken. Daarmee is de prijs-kwaliteitsverhouding meteen duidelijk. Voor het parkeren bij Schiphol kun je terecht bij diverse aanbieders, waaronder Parkago, Quick Parking en Central Parking.