Sta je op het punt om op reis te gaan of wil je gewoon ruim van te voren goed georganiseerd op reis gaan? Dan ben je natuurlijk niet alleen! De tas, of koffer goed inpakken vereist namelijk de juiste strategie zodat je deze zo optimaal mogelijk kunt benutten. Vaak neem je liever meer mee dan minder.

De eerste tip die wij willen meegeven is van te voren een lijstje te maken, handig is dat je ook online tientallen lijstjes kunt vinden. Door deze even te bekijken kom je wellicht op belangrijke items die je zeker niet mag vergeten! Standaard zaken zijn bijvoorbeeld:

  • Smartphone oplader
  • Extra externe charger
  • Toiletspullen
  • Genoeg kleding natuurlijk!

Veel hangt natuurlijk ook af van je reis, ga je echt aan het strand liggen dan heb je uiteraard minder nodig. Ga je een echte reis maken door een land, dan wil je niet met onnodige bagage zitten. Hetzelfde geldt voor als je gaat backpacken bijvoorbeeld, in dit geval wil je niet altijd te veel meenemen omdat je dit continue moet dragen als je naar een andere locatie gaat. Niet even handig!

Waar vaak overheen wordt gekeken is het vinden van een geschikte tas. Een koffer is geschikt voor een zonvakantie, maar niet altijd de ideale reistas. Je wilt natuurlijk de optimale reistas hebben zodat het zoveel mogelijk conform biedt. Een tip die wij kunnen meegeven is als je nog een tas zoekt is te kijken bij Bagageonline.nl, zij hebben een groot scala aan diverse reistassen.