Van al het vliegverkeer van en naar Schiphol, is 33% van de passagiers een inwoner van Nederland. Het reismotief van de passagiers ligt voornamelijk op zaken en vakanties. De motieven zaken en congres / studie omvatten samen zo’n 36% van de motieven om vanaf Schiphol te reizen. Een groot deel van de zakelijke reizigers vervoert zich per auto naar de luchthaven en kan daar kiezen voor verschillende parkeeropties. Afhankelijk van een aantal factoren zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van parkeren.

Hoe kom ik er achter waar ik goedkoop kan parkeren?

De goedkoopste parkeermogelijkheid rondom Schiphol is shuttle parking. U kunt gemakkelijk online een parkeerplek reserveren bij een van de aanbieders. Deze aanbieder verzorgd vervolgens een shuttlebus die u van de parkeerlocatie naar het vliegveld toebrengt. Daarnaast zijn er ook partijen die valet parking verzorgen. Deze luxe parkeeroptie biedt u de mogelijkheid om de auto op Schiphol zelf af te zetten en weg te laten zetten door een chauffeur. Bij terugkomst wordt de auto weer voor u opgehaald en kunt u vanaf de aankomsthal zelf naar huis rijden. Ook kunt u er voor kiezen om bij één van de deelnemende ‘Park, sleep & Fly’ hotels te logeren. Met name wanneer u de volgende dag een vroege vlucht heeft, kunt u hier genieten van een degelijke nachtrust, voordat u via een shuttle op de luchthaven wordt afgezet. Uw auto staat tijdens uw reis veilig geparkeerd bij het hotel. Op www.goedkoopparkerenschiphol.eu/ wordt een duidelijk overzicht aangeboden van de desbetreffende parkeerbedrijven. Niet alle bedrijven bieden exact dezelfde diensten aan, waardoor er aan de hand van uw wensen gemakkelijk de goedkoopste parkeerbedrijf kan worden gevonden. Het aanbod wordt steeds weer opnieuw aangepast en aangevuld met de meest recente informatie.

Extra luxe met een privé chauffeur

Toch is het begrijpelijk, dat u na een lange, vermoeiende vlucht weinig fut heeft om nog naar huis of het werk te rijden. Misschien zit u wel met een deadline en moet u iedere minuut gebruiken om door te kunnen werken zodat de presentatie in de namiddag vlekkeloos verloopt. Voor iedereen die geen tijd of energie heeft om zelf auto te rijden kan er een privé chauffeur worden ingehuurd. Dit wordt met name voor top functionarissen en directeuren van multinationals gearrangeerd. Toch boekt u door de zeer scherpe tarieven al erg gemakkelijk een privé chauffeur die u zorgeloos en veilig van punt A naar B toe brengt. De chauffeurs van Verhoef Service Company zijn er in vier verschillende niveaus, waarin zij zich onderscheiden op het gebied van bijvoorbeeld EHBO, beveiliging en persoonsbegeleiding. Wilt u meer informatie over privé chauffeurs, neem dan eens een kijkje op de website www.verhoefservicecompany.nl. Stelt u liever telefonisch uw vragen of wilt u direct een chauffeur inhuren, dan kan dat gemakkelijk door te bellen met +31 (0)297219050. Goede reis gewenst!