Travel Parkingservice is een parkeerservice die parkeerplaatsen aanbiedt op vliegveld Schiphol. Als je met de auto naar Schiphol wilt is het vanzelfsprekend handig dat je je auto ergens kwijt kunt.

Travel Parkingservice biedt vooral zakelijke reizigers de mogelijkheid om comfortabel en onbezorgd te kunnen reizen. Ze hebben zich twee doelen gesteld. De eerste is het veilig en betaalbaar maken om te parkeren op Schiphol. En het tweede is de gratis transfer tussen de luchthaven en de parkeergarage. Om de doelstelling te halen en om klanten van dienst te kunnen zijn staan er dagelijks 24 uur per dag professionele chauffeurs klaar voor de klanten. Travel Parkingservice zorgt er altijd dat er genoeg parkeerplaatsen zijn gereserveerd op het parkeerterrein.

Waarom kiezen voor Travel Parkingservice?

Travel Parkingservice biedt chauffeurs aan die je van de auto naar de terminal kunnen brengen. De chauffeurs die jou heen en weer brengen hebben al minimaal drie jaar een rijbewijs en hebben een interne opleiding gevolgd. Deze professionele opleiding zorgt er onder meer voor dat de chauffeurs zich bewust zijn van hun klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en veiligheid.Ze kunnen ook meerdere personen tegelijk vervoeren. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer je met meerdere mensen naar Schiphol komt. De bussen waarmee je heen en weer gebracht wordt, worden goed onderhouden en vanzelfsprekend regelmatig gecontroleerd.

En wat fijn is om te weten, voordat je op reis gaat, is dat bij Travel Parkingservice je auto geparkeerd staat op een bewaakt en afgesloten terrein. Travel Parkingservice zorgt er ook voor dat er geen tijdverlies is bij aankomst.