In Nederland zijn er natuurlijk meerdere luchthavens waar je ook allemaal kunt parkeren. Veel consumenten en zakelijke reizigers vragen zich vaak af of zij teveel betalen in vergelijking tot andere luchthavens, maar is dit eigenlijk ook zo? Soms kan het namelijk zelfs aantrekkelijker zijn op een andere luchthaven op te stappen als de parkeerkosten hier vele malen minder is, maar dat is beter te zien aan onderstaande tabel.

Parkeerplaatsen vergelijken van alle luchthavens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo zie je dat parkeren bij Schiphol Amsterdam niet in alle gevallen veel duurder is, maar in sommige gevallen ook weer wel. Zo zie je dat parkeren bij luchthaven Eindhoven Airport bijvoorbeeld een stuk goedkoper is als je korter dan een week weggaat. Handig als je snel een korte reis maakt binnen Europa. In de tabel zie je dat luchthaven Eindhoven en D├╝sseldorf vrijwel altijd de goedkoopste locaties zijn, Groningen en Weeze daarentegen zijn helemaal niet zo goedkoop als vaak beweerd wordt.

Parkeertarieven van Schiphol vergelijken

Op de homepage op onze website Goedkoopparkerenschiphol.eu kun je eenvoudig de tarieven per dag vergelijken. Er worden meer dan twintig aanbieders vergeleken voor de meest voordelige prijs voor jou als reiziger. Ook kun je kiezen voor de optie Valet Parking Schiphol en hier de beste prijzen voor vinden.