zakenreisjeVoordat je op zakenreis is het belangrijk alles goed tot in de puntjes te hebben geregeld. Alles moet namelijk goed verlopen en geen stress achteraf bieden. Je wilt geen belangrijke zaken vergeten, helemaal niet als het om een erg belangrijke afspraak gaat. Een goede voorbereiding is dus van cruciaal belang.

Wanneer je op zakenreis gaat, dan zijn er natuurlijk altijd een aantal zaken dat je moet regelen van te voren. Ten eerste moet je alle spullen meenemen die je daar nodig hebt voor je afspraak, dit kunnen zijn materialen, folders, een product, een laptop om zaken te demonstreren of welke items dan ook. Ten slotte zul je ook zeker niet je visitekaartjes moeten vergeten, helemaal als je op een zakenreis naar een beurs gaat bijvoorbeeld. Indien je deze nog niet hebt, raden wij aan om nog even snel visitekaartjes maken te gaan voordat je weggaat. Je contactgegevens achterlaten zonder kaartje is natuurlijk wat lastiger.

Ten slotte is het ook handig om een parkeerplek te regelen bij Schiphol. Er zijn diverse opties bij Schiphol of in de buurt, ook kun je kiezen voor Valet Parking indien je het druk hebt. Hiermee rijd je naar de juiste aankomsthal en parkeert iemand van Schiphol de auto voor jou. Dit is het meest efficient, en wordt ook veel gebruikt voor zakelijke reizigers. Simpelweg omdat het tijd en gedoe bespaart.