Tegenwoordig heeft bijna iedereen een groot aantal apps op zijn of haar telefoon. Het zijn dan ook zeer handige functies om te winkelen, de weg te vinden en nog veel meer. Wist je dat luchthaven Schiphol ook een zeer functionele app heeft? Sterker nog, kort geleden is de app sterk verbeterd. Het is bijvoorbeeld veel overzichtelijker geworden. Ook de functie om parkeerplekken te vinden bij het vliegveld is verbeterd.

Informatie

De app van luchthaven Schiphol is zeer handig. Zo geeft het onder andere informatie over je vlucht en de boarding-gate waar je moet zijn. Ook verwijst het naar restaurants en winkels op het vliegveld. Daar zijn er namelijk ontzettend veel van. Dankzij deze app raak je nooit verdwaald!

App voor parkeren

Daarnaast heeft de Schiphol app een handige functie om een parkeerplek te reserveren. Deze kun je zelfs filteren naar eigen voorkeur. Zo kun je onder andere de loopafstand naar de aankomst- of vertrekhal aangeven, en of er sprake is van een busverbinding. Voor meer informatie over parkeren bij luchthaven Schiphol kun je altijd terecht bij een van de vele aanbieders, waaronder Park & Fly. Je kunt op Schiphol kiezen voor zelf parkeren of de voorkeur geven aan ‘park, sleep en fly’. Hoe dan ook wijst deze handige app je de weg.