Het parkeren van een auto op de luchthaven kan een prijzige activiteit zijn. Vanaf december is het voor reizigers mogelijk om via de site www.parcare-parking.com voordelige parkeerplaatsen bij luchthavens in heel de Benelux te boeken.

Elke reiziger die parkeert op een luchthaven kent de immense parkeerplaatsen met rijen vol geparkeerde auto’s. Het vinden van een plek op deze parkeerplaatsen is al een klus op zich. Luchthavens verdienen jaarlijks ook nog eens miljoenen tot miljarden Euro’s aan parkeren alleen. Binnen de parkeerbranche wordt hier al enige tijd op ingespeeld door goedkopere parkeerservices vlakbij de luchthavens aan te bieden. Steeds meer reizigers kiezen dan ook voor een alternatief.

Vanaf december is het voor reizigers mogelijk om via de organisatie Parcare parkeerplaatsen te boeken bij luchthavens in de Benelux. Momenteel zijn de Parcare services te boeken bij de luchthavens in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en de twee luchthavens van Brussel. Parcare werkt samen met lokale parkeeraanbieders, hotels, luchthavens, touroperators, airlines en mobiele reisagenten. Hierdoor wordt het voor reizigers mogelijk om tijdens het boekingsproces van een vlucht of reis ook een parkeerplaats bij te boeken. Door de samenwerking met hotels bij alle luchthavens en bij een aantal luchthavens met parkeeraanbieders, kan de organisatie drie parkeerservices aanbieden; Shuttle Parking, Valet Parking en Park, Sleep and Fly.

Daarnaast biedt Parcare extra services aan, zoals het wassen van de auto, het doen van boodschappen of kleding laten reinigen. Door de focus op goede producten, extra service en kwalitatief hoge parkeerplaatsen, onderscheidt Parcare zich van haar concurrenten. Parcare heeft de ambitie om dit totaalpakket van parkeren in de toekomst aan te bieden bij alle grote luchthavens in heel Europa.