Als je op zoek bent naar een goede parkeerplek voor een betaalbare prijs kun je nog op verschillende zaken letten. Je wilt natuurlijk ten eerste altijd de goedkoopste prijs en beste locatie, maar daarnaast zijn er nog wat verschillende mogelijkheden en opties om de beste aanbieder te vinden voor u.

Waar kan ik nog meer opletten?

  • Betalingsmogelijkheden
  • Wasbeurt
  • Sleutel inleveren
  • Overdekt parkeren
  • Ervaringen

 

Betalingsmogelijkheden

Als je de auto gaat parkeren, wil je natuurlijk op een bepaalde manier betalen. Zo kun je bijvoorbeeld de voorkeur hebben om van te voren online te betalen met iDeal of Paypal. Wil je liever op de locatie zelf betalen, dan wil je wellicht contant betalen of pinnen. Uiteraard is dit bij elke aanbieder anders, waardoor het slim is om dus even te vergelijken.

Wasbeurt

Heel fijn is dat sommige parkeeraanbieders gratis of voor een lage prijs een wasbeurt aanbieden. Wat natuurlijk fijn kan zijn als je de auto weer ophaalt, zodat je dit niet direct in je eigen stad of dorp hoeft te doen maar dat het al geregeld is als je auto weer ophaalt.

Sleutel inleveren

De ene levert liever de sleutel in en de ander neemt de sleutel liever mee op reis. Dit is natuurlijk per persoon anders, maar niet alle parkeeraanbieders bieden dezelfde opties. Bekijk dus altijd goed wat de verschillende parkeeraanbieders mogelijk maken als je de auto goedkoop wilt laten parkeren.

Overdekt parkeren

Bij vele aanbieders kun je overdekt parkeren, maar vergis je niet; niet bij allemaal uiteraard. En soms heb je toch de voorkeur dat je liever de auto overdekt wilt hebben staan, dan bijvoorbeeld twee weken buiten met het weer in Nederland. Ook hier kun je natuurlijk naar kijken als je hierin behoefte hebt.

Ervaringen

Wellicht het meest belangrijk van alles. Aangezien een ervaring vrijwel alles zegt, zo kun je op vele parkeerwebsites ervaringen lezen van mensen die eerder de auto bij deze parkeeraanbieder hebben laten staan en hiermee hun tevredenheid zijn. Zo kun je direct zien of er klachten zijn of dat alles naar wens was, erg handig als je natuurlijk de auto een lange tijd laat staan.

 

Zo zie je dat er verschillende keuzes zijn als je de auto goedkoop wilt parkeren. Uiteraard is alles afhankelijk van je eigen voorkeur. Er is namelijk niks verplicht in de meeste gevallen en je hebt dus zelf de keuze. Wel is het altijd even verstandig om naar deze punten te kijken bij de betreffende Schiphol parkeeraanbieder.