Vorig jaar was de drukste dag op Schiphol 25 juli, er was een enorme drukte op Schiphol waardoor de luchthaven extra personeel moest inzetten om de dag goed te laten verlopen. Ook dit jaar wordt naar verwachting de drukste dag van het jaar 25 juli. Schiphol verwacht 190 000 reizigers, dat is zo’n 12 000 meer dan vorig jaar. Mocht je dus op deze dag gaan reizen wees dan goed voorbereid, een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Tips voor deze dag

Belangrijk op deze dag is dat je niet te laat komt voor je vlucht door de enorme drukte. Zorg er daarom dan ook voor dat je ruim op tijd bent bij de parkeer garage om je auto te parkeren zodat het parkeerbedrijf je op tijd naar Schiphol kan brengen met de shuttle service. Ook als je gebruikt maak van Schiphol valet parking is het verstandig om op tijd naar de luchthaven te komen.

Om verdere vertraging op Schiphol zelf te voorkomen is het verstandig om online alvast in te checken en je bagage goed te controleren of ze aan de eisen voldoen. Zo weet jij zeker dat je direct door kunt gaan naar je vlucht zonder problemen.