Parkeren zonder echt uit te stappen, het kan allemaal. Hoe dan? Vraag je je wellicht af. Het bedrijf Privapark heeft hier de perfecte oplossing voor ontwikkeld, namelijk een parkeerbeugel.

Een parkeerbeugel van Privapark heeft een aantal sterke eigenschappen. Het is een elektrische parkeerbeugel, met een uitneembare besturingskoffer-accupack. De parkeerbeugel zorgt dat alleen jij er kan parkeren op de plek welke van jou is. Waardoor het ideaal is om te parkeren bij bijvoorbeeld je werk of je eigen huis.

De parkeerbeugel van Privapark is volledig elektrisch op te laden via een stopcontact of netstroom en kan vrijwel een jaar mee, namelijk 6.000 keer kan deze gebruikt worden. Belangrijk om te weten is dat er alleen goede kwaliteit materialen zijn gebruikt voor het ontwerpen van de parkeerbeugel van Privapark.

De installatie, hoe zit dit precies?

De installatie van zo parkeerbeugel is vrij eenvoudig, net zo eenvoudig als het product er zelf eigenlijk al uit ziet. Bij een standaarduitvoering is zelfs geen bekabeling nodig. Indien je de beugel op de volgende gronden wilt parkeren heb je niet meer nodig dan zes bevestigingsbouten.

  • Beton
  • Asfalt
  • Bestrating
  • Tegels

Het merk heeft tevens diverse modellen, ook zijn er unieke modellen voor bijvoorbeeld parkeergarages. Zo levert het bedrijf hiervoor een ontwerp dat aansluit op de ondergrond, welke vaak gelijmd moet worden.

Een parkeerbeugel is dus erg handig, de verwachting is ook dat steeds meer mensen hier gebruik van zullen maken. Enkele voordelen zijn onder andere de afstandsbediening, het vergt vrijwel geen onderhoud en ze gaan vele jaren mee.