Een vraag die velen stelen, en logisch natuurlijk. Je wilt zo goedkoop mogelijk parkeren, gezien de reis en andere kosten vaak al genoeg zijn. Helaas is het antwoord niet direct hierop te geven en hangt dit af van meerdere factoren.

Je kunt natuurlijk alleen kijken naar de prijs via de overzichtspagina’s die je op onze website vindt, maar je kunt ook kijken naar de kwaliteit van de parkeeraanbieder. Afhankelijk hiervan kun je kiezen voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Je hebt namelijk meerdere opties en mogelijkheden bij parkeeraanbieders. De volgende zaken kun je jezelf onder andere afvragen;

 

  • Wil ik buiten of overdekt parkeren?
  • Kies ik voor Valet Parking of gewoon parkeren?
  • Wil ik dat mijn auto 24/7 bewaakt wordt?
  • Wil ik dat mijn auto gerepareerd wordt tijdens mijn vakantie?
  • Wil ik dat mijn auto gewassen wordt?

Zaken om rekening mee te houden voor het parkeren

Allemaal zaken waarbij je even kunt stilstaan om te kiezen voor een betreffende parkeeraanbieder. Als je gewoon alleen simpelweg wilt parkeren bij de goedkoopste aanbieder, dan raden wij je aan om altijd te kiezen voor de de goedkoopste die te vinden is onze overzichten. Zo weet je in ieder geval dat je het meeste geld bespaart!

In de meeste gevallen kom je dan aanbieders als SunParking, QuickParking, Schiphol Parkfly en Best Parking tegen.

Mochten er wat andere behoeftes zijn en heb je toch de voorkeur dat je auto wordt binnen gezet, dan is het slim om deze aanbieders te vergelijken die dit aanbieden. Een ouder artikel Waar moet ik op letten? staan ook handige tips in bij de keuze van een parkeeraanbieder.

Goedkoop parkeren Schiphol biedt dus vele mogelijkheden, afhankelijk van je keuzes en budget kun je het zo goedkoop maken als je zelf wilt.