247Parking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij 247Parking.

247Parking Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Je kunt jouw auto voordelig parkeren bij 247parking als je zelf naar het vliegveld gaat rijden met de auto om op vakantie te gaan met het vliegtuig. In de buurt van Schiphol is het parkeer terrein van 247parking gevestigd maar dat betekent niet dat je perse naar die locatie hoeft toe te gaan om jouw auto te parkeren. Je kunt er ook voor kiezen om de auto Valet te parkeren, de auto wordt dan opgehaald door een ervaren bestuurder die jouw auto gaat parkeren op het terrein van 247parking. Als je een kwartier tot 20 minuten voor aankomst opbelt dan staat er gegarandeerd een chauffeur voor je klaar om jouw auto op te halen en te parkeren.

Je hebt ook de mogelijkheid om zelf naar het terrein om te parkeren van 247parking toe te gaan en jouw auto daar zelf te parkeren. Je bent dan nog wel een stuk van de vertrekterminal verwijderd maar dit is geen probleem want je wordt hier heengebracht door een shuttlebus van 247parking. Zo hoef je niet te sjouwen met de koffers en ook als je terugkomt kun je bellen om je op te laten halen door de shuttlebus.

Je kunt er ook nog voor kiezen om aan combi parkeren te doen. Je laat dan bijvoorbeeld je auto ophalen als je aankomt bij de vertrekhal maar gaat wel met een shuttlebusje naar het parkeer terrein als je terug komt van vakantie. Dat kan natuurlijk ook andersom als je de auto laat brengen als je geland bent en op de heenweg van de shuttlebus gebruik hebt gemaakt. Er kan dus heel veel uit handen van je genomen worden, want als je de auto laat halen en brengen dan is dat natuurlijk wel lekker. Je kunt de kosten voor het parkeren alvast online betalen tijdens het reserveren maar dat kan ook contant als je de auto komt inleveren.