Total Care Parking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Total Care Parking.

Total Care Parking Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Het is heel erg makkelijk voor vakantiegangers om gebruik te maken van Total Care Parking bij luchthaven Schiphol. Hierbij maak je online alvast een reservering aan voor de periode dat jij op vakantie gaat. Het voordeel van Total Care Parking is dat je zelf bijna geen zorgen aan het parkeren hebt. Als je ongeveer een kwartier voor de aankomst op Schiphol naar het gekregen telefoonnummer belt dan zal er in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 een chauffeur klaar staan die jouw auto voor je parkeert. Als jij na de vakantie weer terugkomt kun je het telefoonnummer weer bellen en zal de chauffeur er voor zorgen dat je de auto weer op dezelfde plek op kunt halen.

Dit is natuurlijk erg gemakkelijk want je hoeft niet met een shuttle dienst naar het vliegveld gebracht te worden vanaf een parkeerplaats een stuk van Schiphol af. Ook zijn de prijzen een stuk voordeliger en kun je jouw auto afgeven zodat je snel bij de vertrekhal bent. Bij aankomst in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 staat er een chauffeur op je te wachten die jouw auto zal gaan parkeren. Omdat je online al een reservering hebt gemaakt staat de periode dat de auto geparkeerd wordt al vast.

Bij Total Care Parking wordt er dus rekening gehouden met de wensen van de vakantiegangers. Als je onbezorgd op vakantie wilt gaan en niet veel kosten wilt betalen voor het parkeren van jouw auto bij het vliegveld dan kun je voor Total Care Parking kiezen. Je komt met de auto aan bij het vliegveld, vervolgens geef je de auto aan de chauffeur en betaalt de kosten voor het parkeren. Je weet al hoe hoog de kosten zijn voor het parkeren omdat je online hebt gereserveerd, en eenmaal terug van vakantie bel je de chauffeurs weer op om aan te geven dat je jouw auto weer wilt ophalen in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.