Shuttleserviceschiphol.com

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Shuttleserviceschiphol.com.

Shuttleserviceschiphol.com Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Vele mensen maken zich, tijdens een reis het meest zorgen om de veiligheid van hun auto, die ze voor vertrek hebben moeten achterlaten. Mede hierdoor, is het betaald parkeren in de buurt van Schiphol een business op zich geworden. Wat is prettiger, dan ervan verzekerd te zijn, dat er gelet wordt op je kostbare auto. Shuttleserviceschiphol.com behoort ook tot een van de bedrijven op dit gebied.

Wat doet Shuttle Service Schiphol

Bij Shuttle Service Schiphol, parkeer je niet alleen op een beveiligde lokatie. Het bedrijf zorgt er namelijk ook voor, dat je wordt afgezet op Schiphol en bij aankomst terug, weer wordt opgehaald, door hun shuttle service. Dit is inbegrepen in het pakket.

Hoe gaat men te werk

Het begint met een online reservering op de website van het bedrijf, waar je bepaalde gegevens, zoals reisduur, vluchtgegevens, autogegevens, etc. moet opgeven. Het volledige kostenplaatje wordt vervolgens gecalculeerd, waarna je online kunt betalen, met bijvoorbeeld iDEAL en VISA. Op dag van vertrek, parkeer je de auto op aangegeven lokatie en maak je het overige papierwerk in orde, bij de balie van het bedrijf. Hierna word geholpen met het inladen van je baggage in de shuttle bus en kun je vertrekken richting Schiphol. Het gehele proces, inclusief het papierwerk, duurt ongeveer een kwartier. Zorg er dus wel voor, dat je tijdig op lokatie bent. Bij aankomst terug op Schiphol, kun je Schiphol Shuttle Service een belletje geven, nog voor je je baggage in handen hebt. Tegen de tijd dat alle zaken zijn afgehandeld, staat de shuttle bus als gereed om je terug te brengen naar je auto en kun je weer snel naar huis.

Aangeboden service

Bij Shuttleserviceschiphol.com worden auto’s standaard, op een onoverdekte, beveiligde lokatie geparkeerd. Je kunt er echter voor kiezen om, tegen een bepaald bedrag, je auto in een van de overdekte garages van het bedrijf te parkeren. Daarnaast kan de auto ook voor je gewassen worden, zodat je bij aankomst terug, een schone auto aantreft.

Dat het gemak voor de klant, hoog in het vaandel staat van Shuttleserviceschiphol.com., blijkt uit de aangeboden diensten; je bent ervan verzekerd dat je kostbare auto in goede handen, terwijl vervoer van en naar Schiphol ook geregeld is.