BudgetValet.nl

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij BudgetValet.nl.

BudgetValet.nl Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id=”2″]

Een heleboel mensen zijn genoodzaakt hun auto bij vertrek achter te laten, meestal op Schiphol of een lokatie dichtbij Schiphol. Afhankelijk van het budget en de behoeften van klanten, heeft men de keuze uit een aantal parkeermogelijkheden. Vele particulieren hebben het voordeel hiervan ingezien en bieden tegenwoordig verschillende parkeer services aan. Een van deze bedrijven is BudgetValet.nl.

Wat doet BudgetValet.nl

Valet parking is een van de mogelijkheden, die wordt aangeboden bij betaald parkeren. BudgetVale.nlt heeft zich gespecialiseerd in goedkoop parkeren Schiphol, waarbij klanten niet naar een parkeerplek hoeven te rijden. Ze kunnen rechtstreeks naar de vertrekhal, waar ze worden opgewacht door een werknemer van het bedrijf. Deze werknemer neemt de sleutels in ontvangst en brengt de auto naar een beveiligde lokatie van het bedrijf. De klant hoeft verder niets meer te doen en kan reeds vertrekken. Bij aankomst terug op Schiphol, wordt de klant weer opgewacht door de chauffeur, die de auto bij zich heeft. Je vertrekt hierna weer moeiteloos terug naar huis.

Hoe gaat men te werk?

Voordat je gebruik kan maken van de diensten van BudgetVale.nlt, dien je eerst een reservering te plaatsen. Deze vindt online, via hun website plaats. Tevens bestaat er ook een mobiele applicatie, via welke je je reservering kunt plaatsen. Bij de reservering worden de nodige gegevens opgevraagd. Denk aan persoonsgegevens, vluchtgegevens en autogegevens. Afhankelijk van het aantal dagen, dat je je auto achterlaat, wordt een kostencalculatie gemaakt. Dit wordt eveneens online betaald, middels betaalopties als VISA, MasterCard, Ideal, etc. Je ontvangt hierna een bevestigingsmail. Het enige dat je nog hoeft te doen, is op dag van vertrek, tijdig aanwezig te zijn. Het afhalen, parkeren en weer terugbrengen van de auto, is volledig voor rekening van het bedrijf.

Extra diensten

BudgetValet.nl biedt ook extra diensten aan, waarvoor er eveneens kosten in kaart worden gebracht. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen, je auto op een groter parkeeroppervlak te laten parkeren. Dit kun je aangeven bij de reservering online.

Met BudgetValet.nl valt parkeerstress volledig weg; je hoeft je helemaal niet druk te maken om het vinden van een geschikte plek, terwijl je ook nog optijd moet zijn voor je vlucht. Het parkeren kun je volledig overlaten aan de chauffeurs van BudgetValet.nl.