Quickparking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Quickparking.

Quickparking Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Als jij zorgeloos aan je vakantie wilt beginnen dan kun je jouw auto dichtbij de vertrekhal van Schiphol parkeren bij Quickparking. Quickparking heeft de beschikking over een parkeer terrein dat binnen 2 kilometer van de vertrekhal ligt. Als je gebruik maakt van Quickparking om jouw auto tijdens de vakantie te parkeren dan heb je ook de mogelijkheid om gratis met een shuttlebus te reizen naar de luchthaven. Omdat er met deze shuttlebussen over de cargo route gereden mag worden zul je nooit te maken krijgen met files op weg naar het vliegveld. Daarom ben je er van verzekerd dat je binnen 5 minuten bij de vertrekhal bent aangekomen en in kunt gaan checken voor jouw vakantie. De bussen rijden voor iedereen apart en je hebt zo dus niet te maken met wachttijden voor het vervoer richting de vertrekhal.

Je kunt de parkeerplek ook al van te voren online reserveren zodat je verzekerd bent van een parkeerplaats voor jouw auto. Je geeft van tevoren de aankomst dag en tijd bij het parkeer terrein op en geeft ook wat persoonlijke gegevens door. Daarna krijg je een bevestiging van je reservering naar jouw opgegeven e-mailadres toegestuurd. Je hebt altijd nog de mogelijkheid om jouw reservering kosteloos te annuleren al zal je dit wel minimaal 20 minuten van te voren moeten doen. Je kunt ook tot 20 minuten van de tevoren reserveren.

Je kiest met jouw keuze voor Quickparking ook voor een parkeer terrein dat goed beveiligd is en de auto is hier dus in veilige handen. Ook de prijzen die op deze parkeerplaats gelden zijn niet erg hoog. De eerste week parkeren betaal je een vast bedrag van 52,50 euro en als het parkeren wat korter duurt is dat bedrag nog lager. Vanaf de 8e tot en met de 15e dag betaal je 7,50 euro extra per dag en vanaf de 16e dag betaal je 5 euro per dag voor het parkeren.