P5 Parkeren Schiphol

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij P5 Parkeren Schiphol.

P5 Parkeren Schiphol Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id=”2″]

P5parkerenschiphol.nl houdt zich nu al geruime tijd bezig met het aanbieden van parkeer lokaties tegen betaling aan reizigers, die vliegen vanuit Schiphol. Zodoende hoeft men zich geen zorgen meer te maken om de veiligheid van zijn of haar auto. Deze worden op een goed beveiligde, met cameras bewaakte lokatie ondergebracht.

Wat doet P5 Schiphol Parkeren

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in twee parkeeropties; shuttle parkeren en valet parkeren. De parkeerlokatie van dit bedrijf is op korte afstand van Schiphol gevestigd. Degenen die kiezen voor shuttle parkeren, rijden naar de parkeerlokatie en worden vandaar naar Schiphol vervoerd met de shuttle bus, terwijl valet parkeerders deze omweg niet maken, maar gelijk doorrijden naar Schiphol, waar een chauffeur hen opwacht. Hij brengt de auto terug naar het bedrijf en bij terugkomst ook weer terug naar Schiphol. Shuttle parkeerders worden eveneens gratis terug gebracht naar hun auto, op de dag dat ze terugkomen.

Hoe gaat men te werk

Om gebruik te kunnen maken van een van deze diensten, zul je eerst moeten reserveren. Dit kan op de website van P5parkerenschiphol.nl. Nadat de belangrijke vlucht, auto en persoonlijke gegevens zijn genoteerd, worden de kosten berekend en betaal je online. Je geeft eveneens aan of je kiest voor shuttle of valet parkeren. Nodige gegevens worden voor je opgestuurd via mail en met behulp van deze gegevens kun je op de dag van vertrek, de procedure doorlopen.

Dat het gemak de mens dient, blijkt uit de vele parkeerdiensten, die voor reizigers vanuit Schiphol ter beschikking staan. P5 Parkeren Schiphol maakt daar ook deel van uit, met haar opties voor shuttle en valet parkeren. Geen geloop bij slechte weersomstandigheden, geen gesjouw met baggage, mede dankzij de diensten van P5 Parkeren Schiphol.