Vip-parking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Vip-parking.com

Vip-parking.com Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

We weten allemaal dat Schiphol en andere parkeerterreinen Valet Service aanbiedt zodat je je eigen auto niet hoeft te parkeren. Het leuke ervan is dat je je terminaal meteen binnen kan lopen en dat je auto bij terugkomst naar jou toe gereden wordt. Het is ideaal voor mensen die zich niet willen stressen voor een vlucht. Ook VIP-Parking biedt deze service. Alleen bieden ze het 50% goedkoper aan dan Schiphol.

Wat je van ze kunt verwachten.

Alvast gemak. Je hoeft niet te bellen om een reservering te maken, maar het is wel een mogelijkheid. Je gaat online na of er nog plaats beschikbaar is en je maakt een reservering. Op de dag van vertrek rij je je auto naar je terminaal en neemt dan de voucher door met de chauffeur die vervolgens je auto voor je parkeert. Bij terugkomst zal de auto op je wachten zodat je meteen kunt instappen en naar huis kunt rijden. De chauffeur helpt je natuurlijk ook met je bagage. Je auto wordt overdekt geparkeerd en je auto wordt onder cameratoezicht gehouden zodat je met een gerust hart je auto bij hun kunt laten.

Als je wilt kun je je auto ook laten wassen terwijl je weg bent zodat je met een glimmende auto weer naar huis kunt gaan. Als je hun service nodig gaat hebben voor zakelijke reizen, dan kun je daarvoor een speciaal account aanmaken zodat er altijd en parkeerplaats voor je is en automatisch 10% korting krijgt op je reservering.

Bezoek de website om hun tarieven te bekijken en om te zien of er plekken beschikbaar zijn gedurende jouw reisperiode.