ValetSchiphol.nl

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij ValetSchiphol.nl.

ValetSchiphol.nl Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Valetschiphol.nl behoort tot een van de bedrijven, die parkeerdiensten aanbiedt aan de reizigers van Schiphol en zoals de naam het al doet vermoeden, gaat het om valet parking. Dit bedrijf is onderdeel van Park and Fly B.V en behoort tot een van de succesvolle bedrijven in de branche van betaald parkeren op een lokatie dichtbij Schiphol.

Wat doet Valetschiphol.nl

Alhoewel er reeds een aantal mogelijkheden bestaan voor reizigers, om het parkeren van de auto voor vertrek te vergemakkelijken, gaat valet parking een stapje verder. Met valet parking is het niet meer nodig, de auto zelf naar plaats van bestemming te rijden. Het enige dat je doet, is rijden naar de vertrekhal. Chauffeurs van Valetschiphol.nl nemen het vandaar van je over, zodat je gelijk kunt vertrekken. Je auto wordt vervolgens naar een beveiligde lokatie gereden, waar hij blijft staan, totdat je terugkomt van je reis. Bij aankomst terug op Schiphol, staat de auto weer klaar en kun je terug naar huis.

Hoe gaat men te werk?

Voor je gebruik kunt maken van deze dienst, zul je op de website van Valetschiphol.nl een reservering moeten plaatsen. Je controleert eerst of er, ten tijde van je vertrek, een plek beschikbaar is, door je reisgegevens in de kalendar op de webpagina, in te voeren. Naast de beschikbaarheid, wordt het tarief voor je berekend. Als blijkt dat er een plek beschikbaar is en je besluit, door te gaan met de reservering, zul je ook reis – en autogegevens moeten delen. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbevestiging via mail. Aan deze mail is een betaallink gekoppeld. Via de link voldoe je aan de berekende kosten, waarna Valetschiphol.nl nogeens een mail stuurt, met daarin aanwijzingen omtrent de procedure op de dag van vertrek. Voor het gemak, krijg je ook een routebeschrijving.

Extra diensten

Valetschiphol.nl biedt naast valet parking, andere complimenterende pakketen aan. Zo bestaat de mogelijkheid, dat je auto gewassen en/of gerepareerd wordt, in de periode dat hij op lokatie geparkeerd staat. Hier betaalt men wat extra voor.

Degenen die met gemak de reis willen aanvangen of juist heel snel willen beginnen aan de reis, komen bij Valetschiphol.nl goed aan hun trekken. Je rijdt tot de vertrekhal, geeft de sleutels af en bent gereed om te vertrekken. Eenvoudiger kan het niet.