Xclusive parking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Xclusive parking.

Xclusive parking Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Velen vinden het reizen naar Schiphol met de eigen auto, veel comfortabeler en in de meeste gevallen ook veel goedkoper. Wat er echter bijkomt kijken, is het feit, dat je je auto voor vertrek op een veilige lokatie zult moeten achterlaten. Bij Xclusiveparking.nl kun je je auto op een zeer beveilgd complex, heel dichtbij Schiphol (te Aalsmeer) achterlaten en zorgeloos genieten van je reis. De aangeboden parkeeropties komen vooral goed uit voor degenen die met eigen vervoer naar Schiphol reizen.

Wat doet Xclusive parking

Xclusiveparking.nl focust zich met name op twee parkeerdiensten: shuttle parkeren en valet parkeren. Elk van de diensten heeft de optie om je auto indoor of outdoor te parkeren, waarbij aan het indoor parkeren een bepaald, extra bedrag verbonden is.

Hoe gaat men te werk

Voor je gebruik kunt maken van een van de parkeerdiensten, zul je een online reservering moeten doen op de website van xclusiveparking.nl. Belangrijke vlucht, auto en persoongegevens worden opgevraagd, evenals de parkeerdienst waarvoor je wilt reserveren. Na bevestiging en betaling voor je reservering, ontvang je via mail de nodige instructies en gegevens. Degenen die gebruik zullen maken van shuttle parkeren, rijden op de dag van vertrek naar de parkeerlokatie te Aalsmeer. Daar aangekomen maak je het papierwerk in orde en word je binnen enkele minuten met de shuttle bus afgezet op Schiphol. Bij aankomst terug wacht de shuttle bus je weer op, om je terug te brengen naar je auto. De valet parkeerders rijden rechtstreeks naar Schiphol, waar ze worden opgewacht door een chauffeur. Na controle van de nodige papieren, geef je de autosleutels af aan de chauffeur en kun je vertrekken. Bij aankomst terug, wordt je auto gereden naar Schiphol, zodat je gelijk weer naar huis kunt.

Diensten

Bij aankomst terug, wil je het liefst plaatsnemen in een schone auto. Dat kan ook bij xclusiveparking.nl. Bij het reserveren kun je namelijk aangeven dat je de auto wilt laten wassen en of poetsen. Hiervoor zul je ook een bedrag moeten betalen.

Klanten die exclusieve behandeling geven, is erg belangrijk voor Xclusiveparking. Het maakt dan niet uit of je een shuttle parkeerder bent of een valet parkeerder, elke klant wordt met de nodige aandacht en klantvriendelijkheid behandeld bij xclusiveparking.nl.