Greenparking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Greenparking.nl

Greenparking.nl Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Er zijn tal van parkeerterreinen waar je van uit kunt kiezen. Schiphol zelf biedt diverse mogelijkheden en om Schiphol zijn er ook nog tal van parkeerplaatsen. Er is dus keuze genoeg. Maar het is ook leuk wanneer je een voordelige parkeerplek kunt vinden die nog andere extraatjes biedt. Greenparkingschiphol.nl heeft tal van leuke kenmerken waar je goed gebruik van zou kunnen maken.

Wat je allemaal van ze kunt verwachten.

Greenparkingschiphol is een van de voordeligste plekken waar je je auto kunt achterlaten. Er wordt continue op je auto gelet zodat je met een gerust hart van je vakantie kunt genieten. Het ligt 10 minuten van Schilhol verwijdert, maar dat hoeft geen groot probleem te zijn. De gratis shufflebus brengt je van en naar je terminaal. Je hoeft gelukkig niet met je bagage te sjouwen. Voordat je je auto parkeert, laat je ze gewoon bij de in- en uitlaadplatform.

Als je je auto niet zelf wilt parkeren, kun je ook gebruik maken van hun Valet Service. Een chauffeur parkeert je auto dan voor je zodat je meteen de terminaal binnen kunt lopen. Bij terugkomst zal de auto al op je wachten en kun je gewoon instappen en wegrijden. Je gaat dus niet zelf naar je auto toe moeten gaan. Er komen geen verborgen kosten erbij kijken. Je ziet meteen hoeveel je moet betalen en komt niet voor verassingen te zitten.

Bij gebruikmaking van hun Valet service, ga je natuurlijk je autosleutel achterlaten. Er zal er wel goed op gelet worden. Parkeer je ej auto zelf, dan hoeft dat natuurlijk niet. Je kunt op de website nagaan wat de tarieven zijn en kunt daar ook je reservering maken.