Schiphol Holiday Valet Parking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Schiphol Holiday Valet Parking.

Schiphol Holiday Valet Parking Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Naast de vele particulieren, die parkeerdiensten aanbieden aan vertrekkende passagiers vanuit Schiphol, biedt Luchthaven Schiphol zelf ook parkeerdiensten aan. Als passagier heb je de keuze uit verschillende parkeeropties. Een van deze opties is de holiday valet parking.

Wat houdt holiday valet parking in

Zoals de naam het al zegt, hoeven passagiers, die gebruik maken van deze optie, niet zelf naar de parkeerplek toe te rijden. Je rijdt naar een van de terminals op Schiphol zelf, waar je de sleutels van je auto afgeeft bij de balie van Holiday valet parking.Hierna kun je lopend naar de vertrekhal toe, deze is immers slechts op 2 minuten loopafstand van de terminal verwijderd. Een medewerker brengt de auto vervolgens naar een van de onoverdekte, veilige lokaties op Schiphol, waar het blijft staan, tot je terugbent van de reis. Voor extra veiligheid en klanten service, wordt de route van de chauffeurs bijgehouden middels GPS. Op de dag van aankomst terug, wordt de auto weer gereden naar de plek waar je hem hebt achtergelaten en kun je je reis naar huis moeiteloos vervolgen.

Hoe gaat men te werk

Holiday valet parking werkt met reserveringen, die via de website van Schiphol geplaatst kunnen worden. Bij het reserveren van een plek, wordt voor je nagegaan of er een plek beschikbaar is in de aangegeven periode en wat dat gaat kosten. Reserveringen zijn mogelijk bij een minimale parkeerduur van 5 dagen en betalen geschiedt online. Aangeraden wordt tijdig voor een plek te reserveren, zodat je er ook voordeliger vanaf komt, voor wat betreft het tarief.

Extra diensten

Na de reservering, kan het weleens voorkomen dat je je reisplannen verandert. Holiday valet parking maakt het mogelijk, 24 uur voor de afgesproken inrijtijd, een aanpassing of annulering te doen en dat geheel kosteloos. Daarnaast wordt voor degenen, die een elektrische auto hebben, aangeboden, deze tijdens de parkeerperiode op Schiphol, op te laden.

Schiphol maakt het reizen voor haar passagiers stukken eenvoudiger, middels holiday valet parking. Parkeren is nog nooit zo makkelijk geweest; het enige dat je doet, is de terminal binnenrijden en de sleutels afgeven. Daarna kun je zorgeloos beginnen aan je reis.