Bestparking Schiphol

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Bestparking Schiphol.

Bestparking Schiphol Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id=”2″]

Betaald parkeren, voordat je op reis gaat, kan best wel wat gaan kosten. Men informeert daarom eerst bij een aantal bedrijven die parkeerdiensten aanbieden, voordat een keuze gemaakt wordt. Een van de bedrijven, die haar parkeerdiensten al vanaf €5 per dag aanbiedt, is BestParking.nl.

Wat doet BestParking.nl

Bij dit bedrijf, is het mogelijk je auto, voor een bepaalde periode, tegen betaling achter te laten op een lokatie, dichtbij Schiphol. In het pakket is tevens shuttle service naar de airport inbegrepen. Je wordt tijdig afgezet bij de vertrekhal en bij aankomst terug op Schiphol, weer afgehaald.

Hoe gaat men te werk?

Net als vele andere bedrijven, werkt BestParking.nl ook met online reserveringen voor parkeren Schiphol. Bij het plaatsen van een reservering op de website van het bedrijf, wordt eerst nagegaan of er een plek beschikbaar is, voor de periode waarin je op reis zult gaan. Je zult dus je vluchtgegevens moeten delen. Aan de hand van de beschikbaarheid, worden de kosten berekend en doorgegeven. Als je besluit, de reservering te bevestigen, ontvang je via mail een reserveringsbevestiging. Aan deze mail is ook een link toegevoegd, waarin persoonsgegevens zijn opgenomen. Hiermee kun je ten alle tijde gegevens aanpassen en doorsturen naar het bedrijf. Het is zelfs mogelijk, 20 minuten voor vertrek, de reservering kosteloos te annuleren.

Aangeboden diensten

In de bevestigingsmail ontvang je tevens een gedetailleerde routebeschrijving. Zodoende kun je op de dag van vertrek, je auto op de juiste plek parkeren. Vervolgens wordt je met een shuttle bus, die voor een ieder apart rijd, gebracht naar de vertrekhal. Bij aankomst terug op Schiphol, wacht de shuttle bus je weer op, waarna je teruggebracht wordt naar de auto.

Met gerust hart je auto achterlaten en op reis gaan, zonder al teveel uit te geven, dat kan. BestParking.nl komt klanten tegemoet, door betaald parkeren aan te bieden. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over vervoer van en naar Schiphol, dit is inbegrepen.