Airportparking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Airportparking.

Airportparking Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id=”2″]

Airportparking.nl biedt nu al geruime tijd haar diensten aan, aan reizigers, die gebruik maken van Luchthaven Schiphol. Zoals de naam het al doet vermoeden, biedt dit bedrijf de mogelijkheid om tegen betaling, vrij dichtbij Schiphol te kunnen parkeren.

Wat doet Airportparking.nl

Bij Airportparking.nl gaat het erom dat klanten, geheel zorgeloos moeten kunnen beginnen aan hun reis met hun Schiphol parking. Alle stress dat gepaard gaat aan het vinden van een geschikte parkeerplek, die ook nog betaalbaar is, valt weg dankzij de diensten van Airportparking.nl. Bij dit bedrijf, parkeer je de auto op een zwaar beveiligde plek (indoor of outdoor), niet ver van Schiphol. Na afhandeling van de administratieve zaken, wordt je vervolgens met de shuttle bus vervoerd naar Schiphol. Bij terugkomst wordt je opgewacht door de chauffeur van de shuttle, die je vervolgens weer terugbrengt naar je auto.

Hoe gaat men precies te werk?

Het begint allemaal met de online reservering voor een parkeerplek en eventueel extra diensten. Dit doe je op de website van Airportparking.nl. Na het doorgeven van gegevens als dag en tijd van vertrek en aankomst, krijg je een boekingsbevestiging toegestuurd. Deze neem je mee op de dag van vertrek. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal dagen dat je de auto zult achterlaten en betaling kan zowel online als bij de balie. Bij aankomst op de locatie van Airportparking.nl, wordt de auto voor je geparkeerd, waarna je de sleutels kunt afgeven bij de balie. Hierna wordt je met de shuttle bus vervoerd naar Schiphol. Bij terugkeer op Schiphol, bel je op een speciaal nummer naar Airportparking.nl, die binnen korte tijd een chauffeur stuurt. Deze brengt je vervolgens terug naar je auto, zodat je weer rustig naar huis kunt.

Extra services

De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van de aangeboden, extra diensten van het bedrijf. Zo kun je onder andere de auto laten schoonmaken (interieur als exterieur), repareren en vervangen van autoruiten, etc. Hieraan zijn vanzelfsprekend extra kosten verbonden.

Reizen hoeft voortaan geen inspannende ervaring te zijn, dankzij de diensten van Airportparking.nl. Niet alleen is het parkeren veilig en betrouwbaar, ook de tarieven vallen nogal mee. Daarnaast is het vervoer van en naar Schiphol inbegrepen.