Parfkfly

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Parfkfly.

Parfkfly Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Het aantal bedrijven dat parkeerdiensten aanbiedt aan vertrekkende reizigers vanuit Schiphol, is nogal groot. Ook Parkfly.nl behoort tot dit type van bedrijven en is reeds geruime tijd actief. Dit bedrijf heeft haar lokatie te Aalsmeer, op 8 – 10 minuten rijafstand van Schipho

Wat doet Parkfly.nl

Zoals aangegeven, houdt Parkfly.nl zich bezig met het aanbieden van parkeerdiensten. Hier gaat het met name om parkfly shuttle parkeren en valet parkeren. In beide gevallen komt je auto op de lokatie te Aalsmeer te staan, het verschil ligt aan de manier waarop de auto op lokatie wordt gebracht. Daarnaast bestaat voor beide parkeeropties de mogelijkheid om indoor (overdekt) te parkeren. Hier betaal je wel een bedrag extra bij.

Hoe gaat men te werk

Om gebruik te maken van een van de parkeeropties, zul je eerst een reservering moeten plaatsen via de website van Parkfly.nl. Hierbij wordt middels je vluchtgegevens nagegaan of er plek beschikbaar is. Daarnaast geef je ook je persoonlijke en autogegevens op. Is er plek beschikbaar, dan wordt het te betalen bedrag voor je berekend en kun je online aan de betaling voldoen. De nodige instructies en routebeschrijvingen worden voor je opgestuurd via mail. Op de dag van vertrek, rijden shuttle parkeerders naar de beveiligde lokatie te Aalsmeer, waar de auto wordt geparkeerd en de nodige administratieve zaken worden afgehandeld. Hierna wordt je met de shuttle bus afgezet bij de vertrekhal van Schiphol. Deze service is inbegrepen en dus kosteloos. Valet parkeerders hoeven niet naar de parkeerlokatie, maar rijden gelijk door naar vertrekhal 3 op Schiphol. Hier wordt de auto van je overgenomen door de chauffeur van Parkfly.nl. In de tijd dat je incheckt, wordt de auto naar de lokatie te Aalsmeer gereden. Shuttle parkeerders worden bij aankomst terug, weer opgehaald met de shuttle en tot aan de auto gebracht, terwijl valet parkeerders hun auto weer bij de vertrekhal van Schiphol aantreffen.

Parkfly.nl maakt het makkelijker voor degenen die met eigen vervoer naar Schiphol reizen; geen vermoeiend gezoek naar een veilige plek, daar zorgt Parkfly.nl wel voor. Dit is ook nog afgestemd op je budget en behoeften; je hebt namelijk de keuze uit shuttle en valet parkeren.