Sunparking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Sunparking.

Sunparking Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Sunparking is een jong bedrijf wat gespecialiseerd is in het aanbieden van parkeerplaatsen bij Schiphol. Sunparking doet er alles aan om het haar klanten zo prettig mogelijk te maken, de klant is koning! De parkeerplaats ligt aan de Kruisweg, dit is op enkele kilometer afstand vanaf Schiphol. Dat het enkele kilometers vanaf Schiphol ligt is geen enkel probleem. De shuttle service staat namelijk direct voor u klaar. Na het parkeren van uw auto wordt u in principe direct weg gebracht naar de juiste vertrek hal. Deze rit vanaf de parkeerplek tot aan de juiste vertrekhal duurt ongeveer 10 minuten en is geheel gratis. Bij Sunparking kunt u gemakkelijk online reserveren via het reservering formulier. U kunt zowel valet parkeren en gewoon parkeren bij deze aanbieder. Dit geeft u van te voren aan.

Parkeren bij Sunparking

Bij Sunparking bedraagt de parkeer capaciteit 400, dit betekend dat er 400 auto’s geparkeerd kunnen worden op het terrein van Sunparking. De kans is dus klein dat u niet terecht kunt bij deze parkeeraanbieder. Het parkeer terrein wordt 24 uur per dag 7 dagen in de week beveiligd, hierdoor weet u dat uw auto in veilige handen is. De auto kan alleen in de buitenlucht geparkeerd worden.  Ook kunt u hier gebruik maken van allerlei extra services. Zo kunt u uw auto volledig laten schoonmaken zowel binnen als buiten, maar ook kunt u er voor kiezen om alleen de auto te laten poetsen. Dit zijn uiteraard extra mogelijkheden en geheel vrijblijvend.