ParkFlyRent

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Park, Fly & Rent

Park,fly & Rent Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

Geld maken met je auto, terwijl je zelf op reis bent? Het lijkt vergezocht maar is sinds kort mogelijk dankzij de allernieuwste parkeer – verhuurdienst ParkFlyRent. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Over ParkFlyRent?

Het idee achter ParkFlyRent ontstond nadat oprichter Niels de Greef na een vakantie erachter kwam, dat de parkeerkosten van zijn auto hem meer hadden gekost dan de vliegtickets zelf. Om hier verandering in te brengen, lanceerde hij in 2013 ParkFlyRent.

Wat houdt het precies in? ParkFlyRent is eigenlijk een autoverhuurbedrijf die zelf geen auto’s bezit. Daar zorg jij als klant voor. Wanneer je op reis gaat, laat je je auto achter bij het bedrijf. Hiervoor hoef je niets te betalen, in feite parkeer je gratis. Het bedrijf zal de auto vervolgens wassen en bij interesse verhuren aan een gescreende huurder. Na je vakantie krijg je je auto schoongewassen terug en maak je kans op een vergoeding. Deze vergoeding wordt pas uitbetaald als de auto werkelijk verhuurd was en is afhankelijk van het aantal gereden kilometers.

Geen huurder gevonden voor de auto? Dan blijft je auto gedurende die periode gewoon gratis en overdekt geparkeerd staan. Gebruik maken van ParkFlyRent kan vooralsnog alleen in Nederland en wel op Schiphol en Eindhoven airport.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor een parkeerplek, ga je eerst naar de website van ParkFlyRent om je auto aan te melden. Hiervoor is er een aanmeldingsformulier beschikbaar. De auto wordt vervolgens gescreend op leeftijd, aantal gereden kilometers, eventuele schade en andere, belangrijke zaken. Komt je auto succesvol door deze screening, dan mag je alvast gratis parkeren.

Op de dag van vertrek rijd je met de auto naar een, door het bedrijf aangegeven parkeerlocatie, in de buurt van de airport. Hier wordt je opgehaald door een prive – chauffeur die je op de airport afzet. Je auto wordt vervolgens gewassen en aangeboden voor verhuur. Is er iemand geinteresseerd in de auto, dan wordt deze persoon eerst goed gescreend op strafbare feiten, ongelukken en alcohol – en drugsgerelateerde zaken in de laatste 5 jaren. Bij het vinden van een geschikte huurder, wordt je auto tijdelijk onder een andere verzekering (afkomstig van het bedrijf zelf) ondergebracht en verhuurd.

Bij aankomst terug word je auto schoongewassen afgeleverd op de airport en krijg je, indien verhuurd, ook jouw deel van de huuropbrengst mee.

Voordelen

ParkFlyRent is zowel voor de parkeerder als autozoekende voordelig. Als parkeerder parkeer je overdekt en gratis! Voorwaarde is wel, dat je bereid bent je auto aan anderen te verhuren. Daarnaast deel je bij verhuur in de huuropbrengst, wat natuurlijk meegenomen is. Voor autozoekenden is ParkFlyRent de aangewezen plek, omdat huurtarieven hier vele malen lager liggen dan normale autoverhuurbedrijven.

Tot slot

Vakantie of zakenreis? In beide gevallen zul je je auto ergens moeten parkeren en dit kost vaak bommen geld! Voorkom dit en kies voor ParkFlyRent, waarbij je in 1 klap je auto gratis parkeert, een ander goedkoop aan een huurauto helpt en op het laatst huiswaarts gaat met een schone auto EN jouw aandeel in de huuropbrengst!