Goodparking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Goodparking.

Goodparking Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id=”2″]

Vele mensen kiezen tegenwoordig voor maximaal gemak bij het parkeren van hun auto, vlak voor vertrek vanuit Schiphol. Bedrijven spelen daar goed op in, door een scala aan diensten aan te bieden. Goodparking.nl hoort daar ook bij.

Wat doet Goodparking

Dit bedrijf, dat in feite geen openingtijden kent (ze zijn je de hele dag, elke dag in de week, van dienst) biedt reizigers, de optie van valet parking; het ultieme gemak bij parkeren. Als je besluit, gebruik te maken van de diensten van Goodparking.nl, dan hoef je je geen zorgen meer te maken, over zaken als het vinden van een goede parkeerplek, optijd aankomen in de vertrekhal, etc. Goodparking.nl doet het parkeren voor je; het enige dat je doet, is het afgeven van je sleutels, bij aankomst op Schiphol. Bij aankomt terug op Schiphol, staat de auto weer voor je klaar.

Hoe gaat men te werk

Je zult ten eerste een plek moeten reserveren op de website van Goodparking.nl. Daar worden de standaardzaken zoals vlucht, auto – en persoonlijke gegevens van je gevraagd, waarna wordt gecheckt op beschikbaarheid en kosten. Indien je akkoord gaat met de reservering, kun je betalen via de bekende online betaalopties, waaronder iDEAL. Tevens wordt je voorzien van duidelijke instructies met betrekking tot de lokatie, waar je met de auto moet zijn. Op dag van vetrek, zul je het bedrijf, een half uur voor aankomst moeten bellen. Bij aankomt op de locatie van goedkoop parkeren Schiphol, staat een chauffeur van Goodparking.nl je op te wachten. Je geeft de autosleutels af en kunt vertrekken. De auto wordt vervolgens naar een van de overdekte, beveiligde lokaties van het bedrijf gereden. Op de dag dat je terugkomt, geef je het bedrijf weer een belletje, waarna de auto binnen korte tijd gereed staat op Schiphol.

Diensten

Behalve het online reserveren, is het ook mogelijk via de mobiele applicatie van Goodparking.nl een reservering te plaatsen. Deze is gratis te downloaden uit de Google Playstore. Bij gebruik van deze app, maak je kans op exclusieve kortingen.

Het ultieme parkeergemak voor de reis, verwoord zich in valet parking, aangeboden door Goodparking.nl. Zoeken naar een parkeerplek, dat hoeft helemaal niet meer; Goodparking.nl zorgt ervoor dat je binnen korte tijd kunt vertrekken, terwijl je auto op een veilige lokatie geparkeerd staat.